Billetsystem til rejsemesser, arrangementer og lign.

Billetsystem til rejsemesser, arrangementer og lign.
Hvis I skal planlægge en rejsemesse, et stort arrangement inden for rejser eller andet hvor I skal sælge billetter, så ser vi her på hvordan man vælger det rigtige billetsystem

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hvis I står og skal til at planlægge en rejsemesse, et større arangement inden for rejser, eller andre ting hvor der er behov for et billetsystem, så giver vi her lidt hjælp til hvad du skal være opmærksom på når der skal vælges billetsystem

 

Kampagne side og webshop

Når du skal have et billetsystem så skal du lige et skrift tilbage, og se på webside med CMS og webshop først.
For at give brugeren den bedste oplevelse, de de forhåbenligt ender med at købe billetter, så skal du have en webside eller kampagneside, og et sted hvor billetterne skal købes. De skal helst smelte sammen, så brugeren ikke skal klikke på et link for at skifte til et nyt sted hvor billetterne købes.

I gamle dage havde det været super dyrt at købe både CMS, webshop og billetsystem - men i dag kan man købe et SaaS (Software as a Service) system. Det er systemer der sælges på måneds- eller årsbasis, og som firmaet kan sælge til mange kunder, og dermed kan sælge billigt. 
Imodsætning til f.eks. open source så slipper du for alle udfordringerne (hacking, opdatering, databrud, plugins der ikke opdateres osv), da det er plug and play og fuldt udviklet af firmaet. Da det er udviklet med moderne teknologi så kan du stadig sætte det op til dig, og endda få specialudviklet det du har behov for. Der er som regel også plugins og temaer mv. i SaaS systemerne.

Med andre ord, er det derfor en god ide, at vælge et system hvor der både er CMS, webshop og billetsystem inkluderet. Det giver bedre sammenhæng, bedre statistiske data, bedre brugervenlighed og gør det meget nemmere og smartere for dig. Vælger du et SaaS system, så kan du også koncentrere dig om jeres arrangement, velvidende om at den tekniske del er i gode hænder.

 

Vigtigt ved valg af billetsystem

Når du vælger billetsystem er der nogle ting du skal være opmærksom på.

Du skal vurderer hvordan du skal validerer billetterne.

Moderne online billetsystemer kan validerer på flere forskellige måder f.eks.
- Via smartphone med internetforbindelse
Nemt, smart og ikke mindst fleksibelt. Kræver ingen hardware køb.

- Via computer med scanner
Smart til f.eks. billethus/indgang, og stadig nemt uden de store hardware køb.

- Via POS (kassesystem)
Smart hvis I i forvejen har et kasse system

 

Alle de ting kan selvfølgelig også kombineres. Det kan eksempelvis være godt hvis man har indgang hvor man bruger computer/POS, og samtidige har mindre arrangementer når man er kommet ind, hvor man kan bruge smartphone til valideringen.

Billetsystemet skal selvfølgelig være pålideligt, sikkert og det kan også være en fordel hvis det er danskudviklet og dermed tilpasset behov på det danske marked.

 

Hvilket billetsystem skal man vælge?

Vi har kigget på mange forskellige bl.a. ticketmaster, billetlugen, men ved dem alle er det deres egen side der sælges på, de tager et stort %vis gebyr af ens indtægter, og man har ikke de samme muligheder for mersalg som på egen side. Endelig skal man også stadig ud og investerer i en webside/kampagneside, og brugervenligheden bliver ikke god, da man altid skal sende dem videre til de andre systemer. Vi har derfor kigget på systemer som tilbyder både CMS, webshop og billetsystem.

Et system der kan leverer det hele, og lever op til alle krav i denne artikel er Flex4B systemet som har CMS, webshop, billetsystem og endda også et sæsonkort-/årskort system hvis man har det behov.
Systemet egner sig bedst til arrangementer der går igen, eller som er store, da man har systemet på eget domæne. Det giver tilgengæld mulighed for at lave super god markedsføring, og sælge direkte fra siden, så man selv får alle indtægterne (de tager ikke % af salget).

Systemet understøtter alt fra denne artikel, samt en masse andre funktioner og muligheder. Det er et SaaS system, og det bliver derfor løbende opdateret i kode, sikkerhed osv. De opdaterer endda også løbende brugervenlighed, teknisk søgeoptimering og som noget helt unikt kommer der også løbende nye gratis funktioner og muligheder. Det er danskudviklet og med god, hurtigt kompetent dansk support.

De har flere kunder f.eks. Sommerland Sjælland der benytter dem til både CMS; webshop, billetsystem og sæsonkort system.

Kontakt Flex4Business for at høre mere om Flex4B systemet

Lignende Artikler
Guide til cruise

Guide til cruise

Guide til cruises. Cruise: skibe, cruiseselvskaber og destinationer - vi guider dig igennem i denne korte men informative guide
Billig ferie

Billig ferie

Søger du efter en billig ferie er mulighederne flere end du regner med. Man skal dog tage højde for stjerner på hoteller og anden luksus.
Tyrkisk bad

Tyrkisk bad

At gå i tyrkisk bad ligger i wellness kategorien. Man slapper af og bliver masseret og behandlet i hyggeligt omgivelser med dejlig musik til.
Lalandia

Lalandia

Lalandia er meget mere end blot et badeland, her findes feriehuse, aktiviteter, oplevelser, sport og meget meget mere. Her er aktiviteter som hele familien kan deltage i og børnene vil elske det.
Billige ferie rejser

Billige ferie rejser

Leder du efter billige ferie rejser eller artikler om rejser, ferie, og alle de ting man skal tænke over på ferien, så er du på den rigtige side.
Billig sommerferie

Billig sommerferie

En billig sommerferie kan sagens være rigtig god også. Du kan nemt finde en billig sommerferien på nettet.
Ferie

Ferie

På din ferie er det vigtigt at du får et godt og billigt hotel, men pas på hvor billigt.
Sommerhusebyggeri

Sommerhusebyggeri

Start dit sommerhusebyggeri i god tid og kom sommeren i møde med et pragteksemplar af en hus. Her kan både venner og familie med glæde nyde sommerens sol og varme.
Rejseselskab

Rejseselskab

Skal du ud og rejse i din ferie, så skal du sørge for at vælge et godt rejseselskab, der opfylder dine krav til en god ferie. Undersøg blandt andet hvilken forsikring de har osv.
Rejseplaner

Rejseplaner

Lige meget hvilke rejseplaner du har, er det vigtig at huske på at planlægge tingene ordentligt, så alt passer sammen. Alt skal jo helst klappe når man først er taget af sted på ferie.
Naturistrejseguide

Naturistrejseguide

Er du nudist, er der masser hjælp af hente hvis du vil på ferie til et spændende sted. Læs f.eks. naturistrejseguide som fås ved bestilling på nettet eller kig ind i dit lokale rejsebureau.
Sommerhus søges

Sommerhus søges

Hvis du leder efter feriebolig og indtaster ordet sommerhus søges, så får du flere muligheder end du troede muligt. Næsten alle mennesker der lejer ud hvad enten de er private eller selskaber, har nu deres hus på Internettet.
Luksussommerhus

Luksussommerhus

Er du så heldig at have sommerferie, så skulle du prøve en tur til Portugal i luksussommerhus. H er vil du og din familien virkelig nyde det varme klima samt de mange spændende ting som dette land byder på.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "Billige-ferie-rejser.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor ferie, rejser, billige rejser, togrejser, bilferie, busrejser, strand og sommer ferie, vinterferie, biludlejning, sommerhus udlejning og meget mere.

Så uanset om du skal rejse med fly, bus, tog eller i bil kan du finde inspiration. Vi skriver om mange rejsemål bl.a. USA, Thailand, London, danske byer og mange flere. Du finder også rejse nyheder og information om hoteller.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
billige-ferie-rejser.dk