Hotel i Los Angeles Californien

Hotel i Los Angeles Californien
Når du skal finde hotel i Los Angeles (LA), så er der mange ting du skal tage højde for. Vi kigger i denne artikel på nogle af de fif du gerne vil vide før du bestiller hotel i Los Angeles

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Ting som trafik, hoteltype, hotelklasse, områder i LA, muligheder i LA og meget andet er noget af det du skal tage højde for, når du skal finde det perfekte hotel i Los Angeles, Californien, USA.

 

Hotel i udkanten af Los Angeles

Rigtig ofte kan der spares en del penge på at vælge et hotel i udkanten af LA, eller uden for LA. Her skal man dog huske at tage højde for at Los Angeles er en meget stor by, og derfor er der også rigtig meget trafik.

Planlægger du derfor at besøge mange steder i byen som Universal Studios, Disneyland, Hollywood osv. kan det betyde mange timer i køkørsel på trods af der km mæssigt ikke er særlig langt.

Hvis du er typen der kan lide at sove lidt længe, og tage afsted hen mod middag og hjem igen om aftenen, så er det dog noget nemmere, end hvis du kommer ind i myldretrafikken.

 

Seværdigheder i Los Angeles (LA)

Flere seværdigheder i LA kan tage mere end en dag - eksempelvis Univeral Studios og Disneyland.
Her kan det være en god ide at finde hoteller der ligger i nærheden. Dels så undgår I køkørsel, og dels så kan I få brugt hele dagen på de forlystelser I gerne vil se.

Planlægger I at se mange seværdigheder i Los Angeles, så kan det betale sig at bo midt i byen, så I kører mod myldrertrafikken. Planlægger I at se mange ting uden for LA f.eks. Sea World i San Diego, San Fransico, Las Vegas i Nevada eller landskabet ved bjergene - så vælg et hotel uden for byen, eller i de omkringlæggende bydele som Glendale, Pasadena, San Bernadino eller Burbank.

Vil I helst tilbringe tiden på stranden, og skal det være på de berømte strande som Santa Monica Beach eller Venice beach, så skal I finde hoteller i nærheden af lufthavnen (helst nord for) eller i Mid city/Culver city. Skal I bo lige ved siden af stranden kunne det være hoteller på Ocean Ave.

 

Bil i Los Angeles

Med mindre I kun planlægger strand og finder et hotel dernede så er en lejebil næsten et must. Man kan komme rundt på sightseens mv. uden, men USA er lavet til biler.
Du skal forvente der kan være noget kø, men er I mindst 2 personer i bilen kan I drage fordel af samkørselsbaner - her er der som regel mulighed for at komme hurtigere frem.

Lignende Artikler
Comwell Hotels

Comwell Hotels

Comwell er en af de mest eftertragtede hotelkæder i Danmark. Hvis du booker en overnatning her er du garanteret afslapning i de flotteste rammer. Uanset om du er til sport, gourmet eller spa, så har Comwell noget for dig!
Hotel i Orlando, Florida

Hotel i Orlando, Florida

Orlando er hele verdens forlystelsespark med Disney World, Universal Studios og mange andre kæmpestore parker. Af samme grund er der også rigtig mange hoteller i Orlando.
Hotel i Miami, Florida

Hotel i Miami, Florida

Du finder alle typer af hoteller i Miami Florida - fra de billige moteller, til de fornuftige hoteller, videre til de store resorts, de dejlige strandhoteller, og op til de dyre luksushoteller
Billigt 5 stjernet all inclusive hotel

Billigt 5 stjernet all inclusive hotel

Et billigt 5 stjernet all inclusive / alt inklusiv hotel er nok rigtig svært at finde, men det er muligt...
Mallorca ferie hotel

Mallorca ferie hotel

Er du til rigtig charterferie, så skulle du prøve Mallorca ferie hotel, som ligger i det skønne Spanien. Denne middelhavsø er fyldt til randen med historisk kultur samt et hav af spændende seværdigheder.
Hoteller i Berlin

Hoteller i Berlin

Der findes rigtig mange skønne hoteller i Berlin. Er du ude efter en rigtig storbyferie med masser af shoppingsmuligheder, så er du kommet til rette sted. Der findes også masser af attraktioner som er et besøg værd.
Hotel København

Hotel København

Få et dejligt centralt beliggende værelse på hotel København. Er du til komfort, kvalitet og design, så er du kommet til rette sted.
Hotel Paris

Hotel Paris

Har du en gang oplevet hotel Paris, er der stor chance for at du vil vende tilbage til netop dette sted igen. Der er jo en grund til at man kalder det for kærlighedens by.
Hotel London

Hotel London

Gør et ophold i en smuk by og bo på hotel London. Byen her forstår virkelig at give enhver turist en uforglemmelig ferie. Du bliver overvældet af alle de seværdigheder og attraktioner der er her.
Hotel i Ålborg

Hotel i Ålborg

Oplev denne provinsbys flotte og overdådige liv og bo imens på hotel i Ålborg. Her vrimler det med seværdigheder for både gamle og unge. Her findes alt lige fra musik og teater til kunst og kultur
Hotel i København

Hotel i København

Hvorfor ikke tage en storby ferie herhjemme i Danmark. Benyt et hotel i København og lad stemningen og nattelivet her forføre dig. Denne by emmer af liv og du vil ikke komme til at kede dig.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "Billige-ferie-rejser.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor ferie, rejser, billige rejser, togrejser, bilferie, busrejser, strand og sommer ferie, vinterferie, biludlejning, sommerhus udlejning og meget mere.

Så uanset om du skal rejse med fly, bus, tog eller i bil kan du finde inspiration. Vi skriver om mange rejsemål bl.a. USA, Thailand, London, danske byer og mange flere. Du finder også rejse nyheder og information om hoteller.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
billige-ferie-rejser.dk