Bil leasing

Bil leasing
Er du ikke til fly, bus eller tog, så er bil leasing måske en ide. Her har du selv råderum over bilen samt hvor du vil tage hen og hvornår du vil komme hjem, når du er på feriestedet.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hvis du ikke selv er bilejer, er bil leasing en oplagt mulighed for transport på din ferie. Hvis valget falder herpå, er den nemmeste måde at leje via Internettet. Her kan man troligt gå ind på den valgte side og se hvilke biler der tilbydes og til hvilke priser.

Der er faktisk stort set alle almindelige bilmærker at vælge imellem. Men de store og smarte vogne er selvfølgelig en del dyrere end de små personbiler. Det er kommer også helt an på hvilket udstyr du vælger til den vogn du lejer. Man kan f.eks. vælge imellem om der skal være automatgear, aircondition, elruder og så videre.

Ved bil leasing får du selvfølgelig en forsikring med oven i købet. Den dækker som regel tyveri, kasko samt ansvar. Du skal dog være opmærksom på at der ofte er en selvrisiko.

Mange turister vælger denne form for billeje, når de rejser i udlandet. Herved behøver du ikke tage din egen vogn med. Du får som regel udleveret bilen i lufthavnen og kan så benytte den på hele din ferie. Dette må siges at være en stor fordel, da man ellers skal benytte sig af de offentlige transportmidler som man intet kender til på det pågældende sted.

Bil leasing har god service på alle deres udlejningsbiler, da det er kravet for at kunne klare sig i den branche. Det vil bl.a. sige at du aldrig risikere at få en bil der er ved at falde fra hinanden eller som ikke er i ordentlig stand.

Lignende Artikler
Ferie på børnenes præmisser

Ferie på børnenes præmisser

De familier der har børn kender naturligvis det med at vælge den rigtige ferie. Det kan være svært hvis børnene vil et og forældrene noget andet. Ferie på børnenes præmisser er defor en sag der kan trækkes i langdrag, med mindre man finder et ferie sted hvor både børn og forældre får noget ud af ferien.
Billig biludlejning usa

Billig biludlejning usa

Du kan leje en billig stor amerikaner bil i usa. Biludlejning i USA giver mange muligheder
Skiferie

Skiferie

Er du til sne- og skiferie så er udbudene mange. Hvad enten du er øvet skiløber eller nybegynder, kan du frit vælge mellem de mange destinationer. På de fleste skiferier er der nemlig tilknyttet en skilære og man kan også de fleste steder komme på skiskol
Udlejningsbil

Udlejningsbil

Er du til bilferie og vil du ikke stille din egen vogn til rådighed, så er en udlejningsbil en god mulighed. Der findes biler i alle størrelse og afskygninger så du kan nemt vælge lige din bil.
Lejebil

Lejebil

Skal du have en lejebil til din ferie, er der et hav at vælge imellem. Du går heller ikke forgæves hvis du ønsker ekstraudstyr i den bil du ønsker at leje. Det eneste parameter der spiller ind her er prisen.
Leasing bil

Leasing bil

Ønsker du en begivenhedsrig tur f.eks. til USA og du selv skal køre rundt, kan en af mulighederne for transport være en leasing bil. Det er ikke engang særlig dyrt og fordelene er utallige.
Bil forsikringer

Bil forsikringer

Alle der har et køretøj er velkendt med bil forsikringer, både den obligatoriske og de selvvalgte. Men disse er meget gode da man sikre at andre får erstatning og man også selv får erstatning ved skader.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "Billige-ferie-rejser.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor ferie, rejser, billige rejser, togrejser, bilferie, busrejser, strand og sommer ferie, vinterferie, biludlejning, sommerhus udlejning og meget mere.

Så uanset om du skal rejse med fly, bus, tog eller i bil kan du finde inspiration. Vi skriver om mange rejsemål bl.a. USA, Thailand, London, danske byer og mange flere. Du finder også rejse nyheder og information om hoteller.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
billige-ferie-rejser.dk